Search

Friday, January 1, 2016

Jurk uit Knipmode 1/2016Dit was mijn laatste project voor 2015 en omdat ik ( sinds ik met naaien begonnen ben) met oud en nieuw een zelfgemaakte jurk draag deze was ook mijn "feest"jurk.  Niet echt feestelijk , maar thuis met vrienden was het prima en het zit heerlijk.


Het is jurk 10 uit KnipMode 1/2016. Heel makkelijk te maken! Ik heb de halslijn wat minder open aan de schouders getekend en de mouwen langer gemaakt.Het jurkje heeft ook een rits in de zijnaad, ik heb extra opgelet dat ik het in de goede kant  in set maar natuurlijk is die belandt in de verkeerde, oops ! Ik had die andere kant al gelockt dus ik heb het zo gelaten. Wel is deze mijn beste blinde rits ooit :), echt blind ! :). Hier is een goede tutorial.
Ik vind de rok ook heel mooi vallen en ik denk om de bovenkant van mijn Lora jurk te gebruiken een keer, met dit rok patroon.

Als ik naar deze foto`s kijk lijkt er dat het een beetje te strak is aan de bovenkant en misschien een kleine aanpassing zal dat verhelpen maar het voelt wel heel comfortabel  zoals het is .
Alle naden zijn gelokt , ik moet weer zeggen  hoe blij ben ik met die BabyLock machine , zo makkelijk in te rijgen en het naait echt van alles zonder maar een aanpassing.


De stof komt van de markt, een Punta di Roma , 2 m ( €3/m) precies genoeg met de lange mouwen voor dit patroon .

Gelukkig Nieuwjaar iedereen !!! xxx

6 comments:

 1. Wauw! Je jurk is echt super mooi! Ik heb ook mijn oog op dit model laten vallen. Het is echt super tof!

  ReplyDelete
 2. Prachtige jurk, rok valt inderdaad erg mooi.

  ReplyDelete
 3. Prachtige jurk. Staat je goed en ziet er inderdaad comfortabel uit.

  Groeten Neeltje

  ReplyDelete