Search

Tuesday, November 17, 2015

Clare Coat by Close Case Files

Deze is al maanden klaar en ook heel veel gedragen . Ik heb geluk gehad om mee te mogen doen als tester voor Heather Lou van Close Case Files Patterns , geluk zeg ik , omdat anders had ik nooit zo een model genaaid, zo een wijd jasje was niet op mijn lijstje. Maar ik vind hem zo lekker dragen , ik wil heel graag nog een maken alleen de stof keuze maken :).


De jas zelf is heel snel in elkaar te zetten, de instructies zijn heel duidelijk maar het is sowieso een makkelijk model . Ik heb maat 10 gemaakt , versie B, in de versie die nu te koop is de mouwen zijn een klein beetje minder wijd , ik heb een proefmodel gemaakt met de nieuwe mouwen en het ziet er nog beter uit. In de buiten foto`s ziet er een beetje strak aan de bovenkant, maar het is zeker niet zo, tja, mijn fotograaf had ook niet zo veel zin in :).


Voor de voering heb ik een leuk satijn gebruikt met een randmotief , helaas heb ik niet genoeg gehad om overal het motief door te laten lopen.

Heather Lou zelf heeft twee super leuke versies gemaakt. Een super super mooie Versie A in een prachtige kleur en een versie B in camel .


7 comments:

 1. Mooie jas! Wat leuk dat je het patroon kon testen. Zeer goed resultaat, begrijp dat je deze veel draagt.

  ReplyDelete
 2. Prachtig! En door de stofkeuze ook heel draagbaar, lijkt me.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, dat wilde ik ook , dat het draagbaar was en ik denk dat het is me gelukt ook :).

   Delete
 3. Wat een mooie jas, staat je erg goed! Ik heb het patroon maandag besteld, ik denk dat ik voor de versie met de rits ga.

  ReplyDelete
 4. Wat een pracht exemplaar en leuk dat je mocht testen!

  ReplyDelete